Skunk verloor met dikke cijfers
Skunk verloor met dikke cijfers Foto Theo van de Vrede

Opnieuw nederlaag Skunk heren, coach Bojan Samardzic gooit de handdoek

Sport 543 keer gelezen

VEGHEL- Net voor de winterstop moest Skunk aantreden tegen Peelpush uit Meijel. Een sterk breed team dat in de middenmoot van de eerste divisie meedraait. Na veel ups en downs in de wedstrijd waren het uiteindelijk de downs die helaas voor de Veghelse equipe de einduitslag gaven: 0-4. Bij Skunk is coach Bojan Samardzic om gezondheidsredenen plotseling gestopt. Zijn taken worden gedeeltelijk overgenomen door Martin Jansen die vorig seizoen de hoofdcoach was.

Setstanden 19-25, 20-25, 20-25, 23-25

Skunk begon serverend goed, de Meijelse middens konden van het net gehouden worden en door enkele mooie aanvallen kon Skunk mooi gelijk opgaan. Door een goede serie van de gasten werd de eerste set helaas verloren. Set twee begonnen de Veghelaren zeer fel en kon het een ruime voorsprong opbouwen, bij een 15-9 voorsprong liep Skunk echter een mentale dip op. Een goede service van Peelpush zorgde ervoor dat Skunk negen punten op rij verloor. De dip die hierdoor werd opgelopen kwam Skunk niet meer te boven in de tweede en derde set. Pas in het middenstuk van set vier  konden de Veghelse heren weer een vuist maken. Helaas was het net te laat en werd er geen punt gepakt. Op 13 januari mag Skunk aantreden tegen de koploper Maatwerkers VCN. In Capalle aan den IJssel mag Skunk om 17.00 spelen in sporthal de Oostgaard.


Skunk vrouwen D1-SOMAS/Activia D5 3-2

Afgelopen zateragmiddag kwam de nummer twee Somas-Activia D5 naar Veghel. Goed gemotiveerd en vast van plan de wedstrijd winnend af te sluiten was he begin slecht werd de eerste set verloren.
Met het glorende kampioenschap moest dat in de navolgend sets worden rechtgetrokken. Dat lukte en uiteindelijk werd het tegen de directe concurrent via een vijfsetter een 3-2 zege. Setstanden: 23-25, 25-14, 26-24, 15-25 en 15-12.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant