Afbeelding

Kaartverkoop Full Moon Party 0.0 van start

Carnaval 1.784 keer gelezen

VEGHEL | Na het succes van vorig jaar wordt dit jaar voor de vijfde keer de Full Moon Party georganiseerd. Een alcoholvrije megafeest voor de jeugd van 13 tot en met 17 jaar in Keizersdrôme op de Markt in Veghel.

Het feest zal twee avonden beslaan. Vrijdag 9 februari 2018 draaien de DJ's van Radio 538 het dak eraf. Maandag 12 februari treedt Jebroer op. Op 28 december start de vrije kaartverkoop. Jeugdleden van C.V. de Kuussegatters hebben extra voordelen: zij krijgen bij Outfit korting op hun kaart en kunnen deze eerder kopen bij Fellows & Friends.

DJ's van Radio 538
Vrijdag 9 februari komen de DJ's van Radio 538 naar Keizersdrôme om vanaf 20.00 uur de grote tent te vullen met hun vetste beats. Deze mannen draaien de heetste hits van nu, met de nieuwste dance en maken van dit evenement een spektakel vol mash-ups en remixes.

Jebroer
Maandag 12 februari gaat Full Moon vanaf 20.30 uur los met een dj en een optreden van Jebroer. Deze Nederlandse rapper is 'hot'. Hij brak in 2012 door met 'Nooit meer slapen'. Na 'Omlaag' en 'Banaan' scoorde Jebroer ook in 2017 met 'Kind van de Duivel' een dikke hit in Nederland en Vlaanderen.

Kaartverkoop
De vrije kaartverkoop start op donderdag 28 december bij UITpunt, Outfit en Boekhandel Schellen. Kaarten kosten 10 euro per avond, inclusief garderobe en consumptie.

Jeugdleden
Jeugdleden van C.V. de Kuussegatters hebben tweemaal voordeel van hun lidmaatschap. Zij krijgen bij Outfit vanaf 28 december korting op hun kaart: zij betalen 7,50 euro in plaats van 10 euro. Bovendien kunnen zij al op woensdag 27 december van 17.00 tot 19.00 uur bij Fellows & Friends terecht om één kaart met korting én maximaal drie kaarten voor de gewone prijs te kopen. Dit geldt voor beide avonden.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant