Gerald Verbeek en zijn team doen er alles aan de winkelklanten het extra naar de zin te maken (Foto: Ad van de Graaf).
Gerald Verbeek en zijn team doen er alles aan de winkelklanten het extra naar de zin te maken (Foto: Ad van de Graaf). Foto: Ad van de Graaf

Feestdagen bij EMTÉ Veghel: verrassend voor elkaar

Zakelijk 2.303 keer gelezen

VEGHEL | De schappen in de supermarkten puilen deze weken weer uit met de heerlijkste kerstproducten. Bij EMTÉ Veghel is dat uiteraard niet anders. Gerald Verbeek en zijn team doen er alles aan de winkelklanten het extra naar de zin te maken.

Is het normaal al een klein feestje om bij EMTÉ in Veghel te gaan winkelen, zo vlak voor de feestdagen is het extra sfeervol. Naast de vele tientallen extra kerstproducten in het assortiment, is de winkel feestelijk aangekleed, zijn er hapjes te proeven en klinken op de achtergrond de bekende kerstnummers uit de speakers.
'Verrassend voor elkaar' is het motto dit jaar bij de supermarkten van EMTÉ en dat 'verrassende' is overal in terug te vinden. In het assortiment, de prijs en de kwaliteit. "Het zijn voor ons de drukste weken, maar het is ook de mooiste tijd van het jaar", zegt Gerald Verbeek terwijl hij een rondleiding door de Veghelse supermarkt geeft.
"We hebben het extra gezellig gemaakt, alles mooi aangekleed en we laten zien en proeven welke lekkere producten er allemaal te koop zijn. Dat kan normaal gesproken ook, maar nu laten we net wat meer en apartere hapjes proeven. Mensen maken het thuis deze weken ook extra gezellig. Dus waarom hier niet?"

Uitgebreid
Wat het assortiment betreft heeft EMTÉ voor iedere mogelijk denkbare kerstdis wat in huis. De hobbykok die zelf graag aan de slag wil, kan een keuze maken uit het uitgebreide groente-, vis- en vleesassortiment (in 2017 is de slagerij-afdeling van EMTÉ voor de achtste keer als Beste Slagerij uitgeroepen), maar ook aan degenen die van 'lekker makkelijk' houden is gedacht met (bijna) kant-en-klare ovenschotels.
Echte trends ziet Gerald Verbeek dit jaar niet. "Je hoort wel eens dat gourmetten op z'n retour zou zijn, nou daar merken wij niets van! Het blijft populair, net als traditionele kerstproducten als hazenpeper, carpaccio, garnalen en exclusievere vissoorten. Wat wel opvallend is, is de terugkeer van het fonduen en het rode kleinfruit dat steeds populairder wordt om te gebruiken in gerechten."

Vers
De kerstaankopen in de supermarkten gaan dit jaar naar recordbedragen, aldus het Centraal Bureau Levenmiddelenhandel. Dat betekent dat de producten de winkels uitvliegen, maar Gerald Verbeek verzekert dat de lege schappen bij EMTÉ zeldzaam zullen zijn. "We doen er alles aan het aanbod compleet te houden. Maar wie in de gelegenheid is, zou ik aanraden houdbare producten wat eerder te gaan kopen dan een dag voor kerst. Verder zijn de bakker en slager met kerst aanwezig, dus wil je tijdens de feestdagen echt supervers brood en vlees, dan kom je gewoon op de dag zelf!"

Openingstijden
De openingstijden van EMTÉ Veghel zijn de komende weken:
Zondag 24 december van 9.00 tot 18.00 uur
Eerste en tweede kerstdag van 9.00 tot 18.00 uur
Zondag 31 december en maandag 1 januari van 9.00 tot 18.00 uur.
Alle overige dagen gelden de normale openingstijden.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant