Veldtoertocht in de Goorse Bossen

Sport 463 keer gelezen

ERP | Toerclub Erp houdt op zondag 31 december hun jaarlijkse veldtoertocht. Ze nodigen fietsliefhebbers uit om op de laatste dag van het jaar nog eens sportief uit te pakken.

Speciaal voor deze veldtoertocht zullen de bossen rondom Erp voor één keer het domein zijn van de mountainbikers. Hiervoor zijn routes uitgestippeld van dertig en vijfenveertig kilometer over de singletracks in de Goorse bossen en 't Hurkske. De route is geschikt voor zowel de geoefende biker als ook voor de recreatief ingestelde toerfietser. Leden van de Toerclub Erp helpen iedereen veilig oversteken waar de route doorgaande wegen kruist. "We gaan er dan ook vanuit dat iedere deelnemer kan genieten van onze volledig uitgezette routes'', laat de Toerclub weten.

Voor beide routes is één pauzeplaats georganiseerd waar diverse versnaperingen worden aangeboden. Inschrijven en starten voor de veldtoertocht kan op zondag 31 december vanaf 08.30 tot 10.00 uur bij de kantine van voetbalclub RKVV Erp aan Den Uil 3 in Erp. Na afloop is hier ook de gelegenheid om te douchen en de fiets schoon te spuiten. Ook is de kantine geopend.

Kijk voor meer informatie op de website: www.tcerp.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant