Afbeelding

Blauwe Kei doet mee aan Nationaal Theaterweekend

Kunst en cultuur 869 keer gelezen

VEGHEL | Ruim 70 theaters in Nederland, waaronder Theater De Blauwe Kei, presenteren van vrijdag 26 tot en met zondag 28 januari 2018 het Nationaal Theaterweekend. Dit betekent dat iedereen dat weekend voor 10 euro een theatervoorstelling kan bezoeken. Daarnaast organiseert het Veghelse theater een uitgebreid randprogramma.

Voor 10 euro kunnen theaterliefhebbers in de gloednieuwe theaterzaal naar de muziekvoorstelling The best of Britain (vrijdag 26 januari), een lezing over 'the future' door Richard van Hooijdonk (zaterdag 27 januari), de kindervoorstelling De reuzenperzik, naar het boek van Roald Dahl (zondag 28 januari), of naar Golden Palace in het Magazijn, de kleine zaal van De Blauwe Kei (zaterdag 27 januari).
Gedurende het gehele Nationale Theaterweekend organiseert De Blauwe Kei een randprogramma. Op vrijdag 26 januari is de The best of Britain onderdeel van De nacht van de Noordkade, een food & kunstfestival vol muziek, dans, musical, heerlijk eten, drinken en beeldende kunst, georganiseerd door de diverse partijen die op de CHV Noordkade te vinden zijn. Op zaterdag 27 januari worden rondleidingen georganiseerd door het nieuwe theater en op zondag 28 januari kunnen kinderen voorafgaand aan de voorstelling knutselen of zichzelf laten schminken in de foyer van het theater.

Kaarten voor de voorstellingen zijn te reserveren via www.blauwekei.nl, telefonisch via 0413 - 34 25 55 of aan de theaterkassa op werkdagen tussen 13.00 uur en 17.00 uur. De verschillende randactiviteiten tijdens het Nationaal Theaterweekend zijn gratis te bezoeken.

Meer informatie is te vinden op: www.blauwekei.nl/programma/Nationaal_Theaterweekend/.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant