Afbeelding

Zaalvoetbaltoernooi met breed deelnemersveld in de Zaert

Voetbal 1.386 keer gelezen

HEESWIJK-DINTHER | In Sporthal de Zaert in Heeswijk-Dinther wordt op vrijdag 29 en zaterdag 30 december de 'Regiocup Zaalvoetbal' gehouden. "Na de kerst en aan de vooravond van het nieuwe jaar is iedereen wel weer toe aan wat beweging en uiteraard de nodige portie voetbal", zo laat Tom Sleddens namens de organisatie weten.

Zowel spelers als supporters worden getrakteerd op teams van niveau. Zo doet Heeswijk mee met het eerste en twee elftal.

België
Verder vaardigen Avesteyn, DAW, Schijndel, Prinses Irene en Erp een selectie van formaat af. Tom: "Het deelnemersveld wordt aangevuld met een regioteam uit Veghel, een team uit België en een all-starteam uit de gemeente Bernheze."

Niveau
Negen teams uit de regio en één internationale ploeg dus. Op vrijdag 29 december vanaf 19.00 en zaterdag 30 december vanaf 17.00 worden de poulewedstrijden gespeeld. Op zaterdag volgen aansluitend de kruisfinales, De twee beste ploegen uit beide poules gaan door. "Het niveau zal hoog liggen en na de wedstrijden is er natuurlijk ruimte voor een feestje. Mocht je in de gelegenheid zijn dan is het zeker de moeite om even langs te komen", laat Tom weten.

De organisatie bedankt de deelnemende teams, supporters, sponsoren, scheidsrechters en vrijwilligers voor hun rol, deelname en inzet om dit toernooi mogelijk te maken.
De wedstrijden zijn gratis te bezoeken.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant