Vijf trainers aan het woord komende week
Vijf trainers aan het woord komende week Foto's Peter Kuijpers

Trainers Hoofdklasse en Derde Divisie aan het woord

Voetbal 2.612 keer gelezen

Om de tijd wat op te vrolijken tussen 'Kerst en Nieuw heeft Kliksport vijf trainers gesproken uit onze regio met een video interview. De meeste zochten we op in hun eigen habitat. De keus viel in dit geval op de Hoofdklasse en Derde Divisie. Wat bleef de heren het meeste bij uit het afgelopen jaar? Wat zijn de plannen voor 2018? Vanaf éérste Kerstdag dagelijks een gesprek. We stellen ze in een willekeurige volgorde aan u voor :

Door: Peter Kuijpers

Niels van Casteren Blauw Geel'38/Jumbo (maandag): "Wat mij het meest is bijgebleven zijn zeker ook de sportieve successen. Kampioen worden en de beker winnen in je eerste jaar als trainer was super."



Niels van Casteren

Bert Ruijsch UDI'19/CSU (dinsdag): "De teloorgang van het Nederlandse voetbal werd goed gecompenseerd door de vrouwen die Europees kampioen werden. Dat maakte veel weer goed." 



Bert Ruijsch

Dennis Dekkers Gemert (woensdag): "Het kampioenschap van Feyenoord maakte diepe indruk. Als je in hart en nieren Feyenoord fan bent zoals ik heb je veel spot over je heen gehad, maar dit jaar was het raak, eindelijk."



Dennis Dekkers

Bertran Kreekels O.S.S.'20  (donderdag): "We zijn met O.S.S.'20 gestart met veel gelijke spelen. Dat was wel even slikken, maar daar zijn we goed uitgekomen en zijn nu koploper."



Bertran Kreekels

Ruud Kaiser JVC Cuijk (Vrijdag) : "We staan met een grote groep teams in de subtop met jonge spelers waarvan er acht uit de eigen opleiding komen. Daar mogen ze in Cuijk best trots op zijn."



Ruud Kaiser

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant