Ramon van den Elzen in het shirt van Nooit Gedacht. (Foto: Peter Kuijpers)
Ramon van den Elzen in het shirt van Nooit Gedacht. (Foto: Peter Kuijpers)

Ramon van den Elzen: 'Nooit Gedacht moet goed uit de winterstop komen'

Voetbal 345 keer gelezen

GEFFEN | De eerste competitiehelft van Nooit Gedacht was wisselvallig. De Geffenaren hadden als doel om bovenin mee te draaien, maar bezetten de negende plaats in de derde klasse D. Volgens middenvelder Ramon van den Elzen (27) komen de mindere resultaten door de vele blessures en schorsingen bij het vaandelteam. "Daardoor hebben we te weinig aan vaste patronen en automatismen kunnen werken."

Van den Elzen is een Margriet-jongen, maar voetbalt nu zo'n vijf jaar bij Nooit Gedacht. Op het middenveld van de vertrekkende trainer Wolf Wannet is hij een vaste waarde. Ook de Ossenaar had voorafgaand aan het seizoen gehoopt op een mooie klassering bovenin. "Eigenlijk net als vorig jaar gingen we voor een periode en een plaatsje in de bovenste regionen. Maar al snel kregen we te maken met blessures en schorsingen. Daardoor hebben we nooit met een vaste formatie gespeeld en dat zie je aan de uitslagen."

Vertrouwen
De doelstelling is inmiddels bijgesteld, aangezien het gat met hekkensluiter Vitesse'08 maar één punt is. De Geffenaren speelden wel een wedstrijd minder. "Het is belangrijk dat we goed uit de winterstop komen. Als we een aantal wedstrijden een goed resultaat neerzetten, dan neemt het vertrouwen toe. Als dat niet lukt, blijf je onderin hangen en moet je knokken voor handhaving."

Plezier
Van den Elzen voelt zich thuis bij Nooit Gedacht. "Ik heb bij deze club het plezier in voetbal teruggevonden. De ambitie om naar een andere club te verkassen heb ik niet, hier heb ik het uitstekend naar mijn zin. Wel mag er op het veld meer van me verwacht worden. Ik ben één van de jongens die meer het voortouw moet nemen."

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant