Afbeelding

De Blauwe Kei kleurt goud en zilver tijdens Wien bleibt Wien

Kunst en cultuur 802 keer gelezen

VEGHEL | Het Habsburgs Strauss Orkest staat op vrijdag 19 januari met onder andere de Veghelse Sopraan Wilma Bierens in de nieuwe grote theaterzaal van Theater De Blauwe Kei op de CHV Noordkade. De voorstelling start om 20.15 uur in de grote theaterzaal.

Wien bleibt Wien bestaat uit hoogtepunten van de onbetwiste grootmeesters van de Weense operette. Dit geheel vernieuwde programma wordt vertolkt door het Habsburgs Strauss Orkest, de 'ongekroonde koningin van de Nederlandse operette' sopraan Wilma Bierens en bariton Sef Thissen. Het gouden repertoire van onder andere Strauss en Lehár is rijkelijk vertegenwoordigd en dansers van het Charkov Staats Ballet omlijsten de muziek met dans. Het thema Gold und Silber, doelende op de twee belangrijkste operetteperiodes, wordt door prachtige belichting en decor visueel gemaakt. De muzikale leiding is in handen van maestro Jeroen Weierink.

Kaarten voor Wien bleibt Wien kosten 32.50 euro (inclusief drankje) en zijn te reserveren via www.blauwekei.nl, telefonisch via 0413-342555 of aan de theaterkassa op werkdagen tussen 13.00 uur en 17.00 uur.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant