Afbeelding

De Koekbouw staat zaterdag in het teken van carnaval

Carnaval 1.347 keer gelezen

VEGHEL | De Koekbouw in Veghel staat op zaterdag 13 januari de hele dag in het teken van carnaval. 's Middags is er een spetterende Jeugdhofzitting met het thema 'Sport & Spel' waar onder andere de nieuwe Jeugdprins en zijn Adjudanten worden onthuld. 's Avonds houdt prins Jess d'n Urste van Kuussegat zijn receptiefeestje in de Koekbouw op de Noordkade.

Zaterdagmiddag 13.00 uur gaan de deuren open van de Koekbouw en om 13.30 uur begint de show die in het teken staat van 'Sport & Spel'. Hoogtepunten in het programma zijn de onthullingen van de nieuwe Jeugdprins, Adjudanten, Hofnar én het Jeugdboerenbruidspaar. Met de optredens van vele Veghelse scholen en dansverenigingen, zoals Tuimelkids, Basisschool 't Heibosch, GTV Educa, Phoenix Dans en JB Dance Centre wordt dit een gezellig, sportief feestje.
Kaarten kosten 5 euro en zijn verkrijgbaar op bij Knuvers Schoen & Voetcentrum (De Bunders 148), Intertoys (Molenwieken 23) en UITpunt (Markt 1).

De Prins Ontvangt
Wie Prins Jess d'n Urste wil feliciteren is zaterdag 13 januari van harte welkom in de Koekbouw op de Noordkade in Veghel. Vanaf 19.00 uur is er een officieel gedeelte met felicitaties op het podium.
Na die officiële felicitaties start rond 20.30 uur een spetterend feest waarop iedereen van harte welkom is. Veghelse blaaskapellen en de band 'Hottub Heroes' zorgen ervoor dat er die avond nog tot in de late uurtjes gefeest kan worden. Kaarten kopen is niet nodig: de entree is gratis.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant