Winterwandeltocht in omgeving Erp

Algemeen 477 keer gelezen

ERP | Voor de 29e keer gaat de winterwandeltocht op zondag 14 januari in Erp van start. De tocht wordt georganiseerd door de werkgroep wandelen van stichting Jeugd en Jongeren Centrum uit Erp.

Er zijn voor de tocht verschillende afstanden afgezet in de bosrijke omgeving van Erp. Er kunnen vier afstanden worden gelopen. Te weten: zeven, twaalf, twintig en dertig kilometer. Alle afstanden zijn recreatief, dus hebben ook zandpaden.

Route wandelwagens
Voor het eerst is er dit jaar voor gezinnen met wandelwagens of rolstoelen een route van zeven kilometer die over de verharde weg voert. Op de routes zijn meerdere controleposten aanwezig. Hier kan een stempelkaart worden afgestempeld of een warme hap of drank worden gekocht. De start en finish zijn in het J.J.C. aan de Ottenstraat 4 in Erp.

Starttijden
De starttijden zijn als volgt: zeven kilometer van 10.00 tot 13.00 uur. Deze tocht duurt ongeveer anderhalf uur. De startijd van de twaalf kilometer is van 9.00 tot 12.00 uur. De tocht neemt zo'n twee tot tweeënhalf uur in beslag. De twintig kilometer start van 8.00 tot 11.00 uur en de dertig kilometer van 8.00 tot 10.00 uur. De twintig kilometer duurt ongeveer drieënhalf tot vier uur en de dertig kilometer vijf tot zes uur. Men dient wel voor 17.00 uur de finish bereikt te hebben.

De inschrijfkosten bedragen twee euro. Na inschrijving krijgt men de route. Kijk voor meer informatie en de starttijden op www.jjc-erp.nl. Of neem telefonisch contact op met Annie Pepers via 0413-212190 of 06-10604011.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant