Winterwandeling VVD en TEAM houdt open fractievergadering

Algemeen 273 keer gelezen

KELDONK/MARIAHEIDE | VVD Meierijstad houdt zaterdag 27 januari traditiegetrouw haar jaarlijkse winterwandeling. Deze vindt elk jaar plaats in een ander deel van Meierijstad. Dit jaar is gekozen voor een wandeling door Keldonk. TEAM Meierijstad houdt op dinsdag 23 januari een open fractievergadering in D'n Brak in Mariaheide.

De VVD nodigt iedereen uit om 27 januari samen te komen vanaf 14.00 uur in Dorpshuis Het Span, Kampweg 2, in Keldonk. Onder het genot van een kopje koffie vertelt een afgevaardigde van de Dorpsraad Keldonk enige wetenswaardigheden van dit kerkdorp en zal ongetwijfeld van de gelegenheid gebruik maken om tegelijk de politieke vertegenwoordigers van de VVD te voorzien van adviezen. Van hieruit start om 15.00 uur de rondwandeling. Rond 16.30 uur wordt het gezelschap terugverwacht in Dorpshuis Het Span. Deelname aan de wandeling is gratis. Aanmelden kan via: rdekkers@solcon.nl.

Op dinsdag 23 januari houdt de fractie van Team Meierijstad een achterbanvergadering in D'n Brak van 20.00 uur tot 22.00 uur. Team Meierijstad nodigt alle inwoners van Mariaheide, verenigingen en bedrijven in Mariaheide en alle verdere belangstellenden uit om deze vergadering bij te wonen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant