Een onafhankelijke jury binnen Only for Men beoordeelt alle inzendingen.
Een onafhankelijke jury binnen Only for Men beoordeelt alle inzendingen.

Only for Men start zoektocht naar meest mannelijke kroeg

Algemeen 878 keer gelezen

VEGHEL | Mannen van Nederland houden ervan om een biertje te drinken met vrienden in de kroeg. Only for Men wil uitzoeken welke kroeg, de meest mannelijke kroeg van Nederland is. Zodat iedere man weet waar hij terecht kan voor een ouderwets gezellige mannenavond.

Een onafhankelijke jury binnen Only for Men beoordeelt alle inzendingen zorgvuldig en roept één kroeg uit tot de meest mannelijke van het land. De winnaar wint niet alleen op maat gemaakte bedrijfskleding voor de werknemers, verzorgd door Stitch & Buttons, maar ook een rondleiding door de Duvelfabriek en een trofee voor in de kroeg.

Inzenden
Met deze gedachte is Only for Men een competitie gestart waarin zij alle kroegen in Nederland uitdagen. Kroegen gaan de strijd met elkaar aan door te bewijzen waarom zij het meest mannelijk zijn. Dit kunnen de kroegen doen door een item in te zenden naar Only for Men, waarin ze laten zien waarom zij kans maken op deze titel. Je kunt als kroeg een item inzenden naar Only for Men waarin je op een originele manier laat zien waarom jouw kroeg dé meest mannelijke is. Bijvoorbeeld in de vorm van een video of foto, maar dit is geheel aan de kroeg zelf.

Meer info op: www.onlyformen.nl/meest-mannelijke-kroeg.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant