Sportvrijwilliger van het jaar 2016 Theo Goorts en wethouder Coby van der Pas.
Sportvrijwilliger van het jaar 2016 Theo Goorts en wethouder Coby van der Pas.
AANMELDEN

Veghel zet sportkampioenen in het zonnetje

Sport 1.290 keer gelezen

VEGHEL | Gemeente Meierijstad huldigt ook dit jaar haar sportkampioenen. Op woensdag 28 maart vindt in Veghel de jaarlijkse Sport Awards uitreiking plaats. Voor deze uitreiking kunnen de kampioenen en sportkanjers uit Veghel zich aanmelden.

Sportkampioen aanmelden? Voor de Sport Award kunnen kampioenen uit de kern Veghel zich aanmelden, die op nationaal niveau of hoger een titel hebben behaald. De vereniging, club of bond moet aangesloten zijn bij NOC*NSF.

Sportkanjer aanmelden? Ben je of ken je iemand die het afgelopen jaar een fantastische sportprestatie heeft geleverd of zich tomeloos inzet voor de sport(vereniging)? Iemand waarvoor je waardering hebt en je graag ziet dat deze persoon (of groep) ook de publieke waardering krijgt die hij/zij verdient? Nomineer hem of haar (of de groep) dan voor een van de Sport Awards, in een van de volgende categorieën: Sporter 2017, Sportploeg 2017, Sporttalent 2017, Sportvrijwilliger 2017 en Sporter met een beperking 2017.

Voor deze uitreiking kunnen Sportkanjers worden aanmelden en Veghelse kampioenen kunnen zichzelf aanmelden tot 31 januari bij joueqqas@meierijstad.nl. Op het moment dat alle aanmeldingen binnen zijn, worden per categorie maximaal drie genomineerden geselecteerd door een onafhankelijke jury.

Naast de reguliere sportawards winnaars is er ook een publieksprijs. Als de sportkanjers uit de eerder aangegeven categorieën bekend zijn, kan het publiek stemmen op zijn/haar favoriet. Wanneer er gestemd kan worden, wordt later bekend gemaakt in deze krant. De sportkanjer met de meeste stemmen wint de prijs.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant