Koplopers winnen ruim hun wedstrijden
Koplopers winnen ruim hun wedstrijden

Makkie voor Korfrakkers in Dinther, SPES verliest thuis ruim van Be Quick

Sport 584 keer gelezen

De kandidaten Be Quick en Korfrakkers voor de 'final four' in de zaalcompetitie wonnen beiden. Korfrakkers verpletterde Altior in de Zaert in Dinther, waar Be Quick in Groesbeek met 14-22 won van SPES. De ploegen voor de eindronden tekenen zich af, hoewel het onderling spannend blijft.

Deze wedstrijd was voor Jet van Gerwe toch een speciale wedstrijd. Zij speelde in haar woonplaats Dinther tegen haar voormalige club. Het was zaak voor De Korfrakkers om deze wedstrijd weer een keer lekker veel doelpunten te maken. Dat het een walk-over zou worden was een gegeven. De ruststand van 3-10 voorspelde al weinig goeds voor Altior. Maud Beekmans onderstreepte met haar treffer naar 4-21 het grote krachtverschil wat vanmiddag aanwezig was. Omdat er geen verrassende uitslagen genoteerd werden in de topklasse blijft De Korfrakkers koploper en is het al nagenoeg duidelijk welke vier teams in de halve finales aan zullen treden.

SPES – Be Quick
De score bij het duel in Sporthal Heuvelland in Groesbeek bleef amper achter bij die van de Zaert in Dinther. Be Quick deed was het moest doen: winnen van SPES. Na een 1-5 ruststand liepen de Nulandsen met de regelmaat van de klok weg bij het voormalige korfbalbolwerk SPES. Met 14-22 was er weinig discussie wie de beste was vanmiddag in Groesbeek. Volgende week komt Rosolo naar De Geer in Geffen.

SCMH - Tuldania
SCMH haalde uit tegen Nijnsel en won met 8-4. Het verschil met de bezoekers was slechts één schamel puntje dus winst was belangrijk. De ploeg uit Mariaheide startte booming wat een hoopvolle 7-0 ruststand gaf. De berusting wellicht in de tweede helft leverde slechts een treffer op van SCMH. Nijnsel deed wat terug, maar verder dan 8-4 kwam het niet wat een prima einduitslag was. Volgende het duel met Tuldania in Esbeek dat met SCMH de tweede plek bezet achter machtige koploper Vessem.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant