Ontdek het Elde College tijdens het Open Huis in januari

Onderwijs 258 keer gelezen

SCHIJNDEL | Basisschoolleerlingen en hun ouders/verzorgers zijn ook dit jaar weer van harte welkom tijdens het Open Huis van het Elde College. Het Elde College opent drie keer haar deuren. Op vrijdag 19 januari kunnen kinderen en ouders een bezoek brengen aan de afdeling vmbo (alle richtingen) en aan praktijkonderwijs in Schijndel. De school is geopend van 18.00 uur tot 21.00 uur. De zondag, 21 januari, is het de beurt aan het (tweetalig) vwo, havo en havo/vmbo T in Schijndel. Bezoekers zijn van 12.30 uur tot 16.00 uur welkom. Op zondag 28 januari is de locatie in Sint-Michielsgestel aan de beurt, van 12.30 uur tot 16.00 uur.

Tijdens het Open Huis zijn er verschillende lesactiviteiten, presentaties van vakken en voorlichtingsrondes. Ook is het mogelijk om met docenten in gesprek te gaan. Een grote groep leerlingen van het Elde College is actief betrokken bij het Open Huis. Zij zorgen voor de ontvangst, geven informatie en maken onderdeel uit van diverse activiteiten.
Kinderen kunnen bij het Elde College terecht voor tweetalig wo, vwo, havo maar ook voor alle leerwegen binnen het vmbo (theoretisch, gemengd, kader en basis) en voor praktijkonderwijs.

Ontvangst en parkeren
Het Open Huis vmbo en praktijkonderwijs is op vrijdag 19 januari van 18.00 uur tot 21.00 uur en vindt plaats in het nieuwe vmbo-gebouw aan het Kloosterpark 1 in Schijndel. Parkeren kan bij sporthal de Dioscuren op het parkeerterrein van de afdeling Groen (oude gemeentewerf) aan de Schootsestraat 43a of in de parkeervakken naast de school aan De Putsteeg. Het Open Huis (tweetalig) vwo, havo en havo/vmbo T is op zondag 21 januari van 12.30 tot 16.00 uur en vindt plaats in het vwo/havo gebouw aan de Putsteeg 4. Parkeren kan bij sporthal de Dioscuren en in de parkeervakken naast de school aan De Putsteeg. Het Open Huis locatie Sint-Michielsgestel op zondag 28 januari van 12.30 tot 16.00 uur vindt plaats aan de Kapelberstraat 6 in Sint-Michielsgestel.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant