Slagerij Van Den Tillaart heeft de meeste punten behaald in de regio Brabant.
Slagerij Van Den Tillaart heeft de meeste punten behaald in de regio Brabant.

Slagerij van den Tillaart is uitgeroepen tot ‘Beste Worstmakerij van Brabant'

Algemeen 4.517 keer gelezen

ERP | Tijdens de jaarbijeenkomst van Het Worstmakersgilde op 15 januari is Slagerij Van Den Tillaart in Erp uitgeroepen tot 'Beste Worstmakerij van Brabant 2018'. Vele collega's en vakgenoten waren hierbij aanwezig.

Zoals het een vakman betaamt, geeft Wim van den Tillaart de exacte receptuur van zijn producten niet prijs. Wel benadrukt hij dat men in de worstmakerij uiterst zorgvuldig te werk gaat. Zo is de worstmakerij ingericht volgens alle moderne eisen op het gebied van voedselveiligheid. Verder verwerkt men kwalitatief hoogwaardige grondstoffen, kruiden en specerijen.

Slagerij van den Tillaart heeft de meeste punten behaald in de regio Brabant.

Strenge keuring
Bij de aangesloten slagerijen met eigen worstmakerij vinden elk jaar regelmatig, maar onaangekondigd, keuringen plaats van onder andere worsten en vleeswaren. Hierbij wordt er gelet op de smaak, geur, versheid, malsheid en ambachtelijke kwaliteit van de zelfgemaakte producten. Daarnaast wordt er steekproefsgewijs een aantal producten beoordeeld op microbiologische voedselkwaliteit.  Per gekeurd product wordt een aantal punten toebedeeld. Slagerij van den Tillaart heeft de meeste punten behaald in de regio Brabant. Voor Wim van den Tillaart en zijn team is deze prijs erg belangrijk. "Wij doen elke dag ons best om onze klanten te voorzien van de beste producten die wij maken in onze worstmakerij. Deze prijs is een bekroning op ons werk."

Meer informatie?
Neem contact op met Slagerij van den Tillaart, Hertog Jan plein 17 in Erp via: 0413-211593 of info@slagerijwimvandentillaart.nl of kijk op de website: www.slagerijwimvandentillaart.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant