Afbeelding

Team Kalidoe gaat rijden voor het goede doel

Opmerkelijk 868 keer gelezen

ZIJTAART | Team Kalidoe staat weer voor een enorme uitdaging: de Antwerpen-Banjul Challenge. Vanuit Antwerpen vertrekt het team op zaterdag 6 oktober naar Banjul, Gambia, om geld op te halen voor stichting Second Home.

Het team vertrekt met één jeep en drie motoren om onder meer de zandbergen van de Sahara te trotseren. Alle voertuigen worden daar op een veiling verkocht en de opbrengsten worden overgedragen aan het goede doel. Second Home is erkend als stichting door de Challenge en de regering van Gambia. Dat betekent dat de opbrengst van de voertuigen naar Stichting Second Home gaat. De stichting heeft als doel het verwezenlijken en voortzetten van een woonvoorziening voor kinderen met een verstandelijke beperking of leerachterstand in Gambia, zodat zij naar school kunnen.

Meerijden
Er is nog ruimte voor mensen die mee willen rijden. De totale reistijd bedraagt twintig dagen en behelst 7000 kilometer. Interesse? Neem dan contact op met Tonny en Mieke van der Heijden via 06-12123407 of mieke_tonny@hotmail.com. Tevens wordt hierover een informatieavond gehouden op donderdag 25 januari om 20.00 bij Eethuis de Reiger in Zijtaart. www.antwerpenbanjul.com

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant