Afbeelding

Krachttrainingsfestival bij Curves Veghel

Sport 1.136 keer gelezen

VEGHEL | Curves biedt een dertig minuten durend fitnessconcept dat speciaal voor vrouwen is. Steeds meer vrouwen weten de weg te vinden naar deze sportschool. Het krachttrainingsfestival in januari maakt Curves nog toegankelijker.

Met een eenvoudige work-out van dertig minuten en een persoonlijke coach werken vrouwen aan hun doelen. Een laagdrempelig en gezellig concept. Curves begeleidt vrouwen naar een gezondere levensstijl, zonder dat het ze al te veel tijd kost. Het krachttrainingsfestival maakt Curves nog toegankelijker. Het krachttrainingsfestival is speciaal bedoeld voor nieuwe leden. Zij krijgen de eerste week Curves geheel gratis.

Sterk en fit
Krachttraining is ontzettend belangrijk. Het maakt een persoon sterk en fit. Calorieën worden verbrandt, de spiermassa en gezondheid van de botten beschermd, energie verhoogd, het humeur verbeterd en tot slot levert krachttraining bescherming op tegen ziekten. Een Curves work-out van dertig minuten bestaat naast krachttraining ook uit cardio, gevolgd door een stretchingsprogramma. Gedurende deze work-out wordt spiermassa opgebouwd, de stofwisseling verhoogd en vet verbrand; een perfecte combinatie. Naarmate een persoon ouder wordt, neemt het percentage lichaamsvet toe en spiermassa af.

Aan de slag
Iedere vrouw krijgt bij Curves persoonlijke begeleiding. Dat vindt Curves belangrijk. Elk lichaam is anders en iedere vrouw heeft haar eigen doelen. Curves sluit daar zo goed mogelijk bij aan en stelt een trainings- en voedingsschema af op maat op een gezellige en haalbare manier. Geen verplichting, maar ontspanning is het motto. "Wat we van veel van onze leden terugkrijgen, is dat ze nooit gedacht hadden dat ze zo ver zouden komen. Ze voelen zich niet alleen fitter. Regelmatig sporten vermindert ook slaapproblemen, maakt stressbestendiger en versterkt het geluksgevoel", aldus Curves.

Interesse? Aanmelden kan via www.curves.nl of telefonisch via 0413-300820. Liever niet alleen? Neem gerust iemand mee.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant