Baby Blue treedt op tijdens Vudel 2018.
Baby Blue treedt op tijdens Vudel 2018.

Baby Blue komt naar Veghel

Carnaval 2.370 keer gelezen

VEGHEL | Baby Blue is toegevoegd aan de line-up van het Vudel Koningsfeest op vrijdag 9 februari. De band komt met 'alle liefde en plezier' het dak van de Koekbouw in Veghel eraf blazen.

'Breken de tent af'
Baby Blue bestaat uit vijf jongemannen van wie bij elk optreden hun energie en enthousiasme overslaan op het publiek. De band is blij dat ze op carnavalsvrijdag in Veghel mogen optreden. "Wees er zeker bij. Het wordt één groot feest. We breken de hele tent af", laten de gemotiveerde mannen weten.
Eerder werden al de namen van onder andere Mental Theo, Snollebollekes, Dansado & de Feestneger en Vieze Jack bekend gemaakt. Ook Nel's Schuurcafé heeft aangekondigd een eigen area te gaan hosten.
"De Vudel vrijdag belooft ook dit jaar weer een mix te worden van verschillende area's met verschillende thema's. Zo brengen we je onder andere carnavalskrakers, stellen we je bloot aan pompende beats, is er tijd voor harde actie met gierende gitaren, kun je brommers kieken, drink je gezellig een biertje in één van onze cafés en kun je gebruik maken van onze polonaise lijndienst", aldus de organisatie.

Meer informatie over Vudel is te vinden op: www.vudel.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant