Korfrakkers en SCMH winnen hun wedstrijden
Korfrakkers en SCMH winnen hun wedstrijden Foto: Peter Kuijpers

Korfrakkers dendert over dapper Prinses Irene, SCMH wint bij Tuldania

Sport 417 keer gelezen

ERP – De ruststand 10-4 was al een kleine vingerwijzing dat het walk-over zou worden. De tweede helft ging verder zoals de eerste helft was geëindigd. Een kwartier voor tijd was de stand op 16-6 gezet door De Korfrakkers. Nikki van Zutphen kreeg van coach Kop Jansen nog speelminuten en speelde meteen goed mee. Maar ook zij kon niet voorkomen dat de wedstrijd als een nachtkaars uitging. De eindstand werd bepaald op 21 -11 en deze stand gaf de wedstrijd  tussen de teams goed weer.

Een topper in het korfbal voor korfbalclub SCMH. De wedstrijd werd gespeeld in Esbeek (Gld) tegen Tuldania. Aanvankelijk ging het duel gelijk op wat een 4-4 ruststand gaf. Na rust zat er wat SCMH betreft meer vuur in de 'Heise' lijven. Steeds was er een voorsprong met 4-6 en 4-7 toch bleven de Esbeekse korfballen in de slipstream van SCMH. Uiteindelijk werd het krappe maar verdiende 8-10 zege.