Van The Beatles tot Coldplay en alles daar tussenin passeert de revue tijdens The Best of Britain.
Van The Beatles tot Coldplay en alles daar tussenin passeert de revue tijdens The Best of Britain.

Voor tien euro naar het Nationaal Theaterweekend in De Blauwe Kei

Kunst en cultuur 580 keer gelezen

VEGHEL | Ruim 50 theaters in Nederland, waaronder Theater De Blauwe Kei in Veghel, presenteren van vrijdag 26 tot en met zondag 28 januari het Nationaal Theaterweekend. Dit betekent dat iedereen dat weekend voor 10 euro een theatervoorstelling kan bezoeken. In De Blauwe Kei zijn dat weekend vier voorstellingen te zien.

Op vrijdag 26 januari biedt The Best of Britain een muziekspektakel met de allergrootste hits van Engelse bodem. Van The Beatles tot Coldplay en alles daar tussenin passeert de revue. Vocalisten Syb van der Ploeg, Edward Reekers, Maarten Peters en Brenda Bee zorgen samen met vijf topmuzikanten, waaronder multi-artiest Hubert Heeringa, voor een avondvullende show vol nostalgie en wereldhits. Er valt voor iedereen, van jong tot oud, veel te genieten. De artiesten op het podium genieten zelf ook.

Op zaterdag 27 januari komt trendwatcher, topspreker en futurist Richard van Hooijdonk naar Veghel. In Welcome to the future neemt hij het publiek mee op een spannende ontdekkingsreis door de toekomst. Want welke toekomst brengt technologie ons? Rijden we straks allemaal in zelfrijdende auto's? Printen we alles wat we nodig hebben met een 3D printer? Gaan we naar Mars? En hoe ziet het leven er straks uit met zon- en windenergie? Wonen en werken we straks samen met robots? Tijdens deze inspirerende en wervelende theatershow neemt Van Hooijdonk u mee naar de toekomst. Kaarten voor The Best of Britain of Richard van Hooijdonk kosten 10 euro en zijn te reserveren via www.blauwekei.nl, via 342555 of aan de kassa op werkdagen tussen 13.00 uur en 17.00 uur.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant