Afbeelding

Geel-Zwart sluit zaalcompetitie af met plek twee

Sport 296 keer gelezen

VEGHEL | Geel-Zwart Dames 1 speelde afgelopen zondag alweer haar laatste speelronde van de zaalcompetitie. De dames die uitkomen in de subtop-klasse eindigden op een keurige tweede plek.

De laatste speelronde, op 24 december, begon met een wedstrijd tegen Oss. De eerste ontmoeting eindigde in een 7-6 verlies voor de Veghelse hockeysters. De dames uit Veghel waren er dit keer echt op gebrand om te winnen, dit mocht echter niet baten. Madelief de Beer scoorde de enige treffer voor Geel-Zwart, terwijl Oss de winst binnenhaalde via twee treffers.

GZ- Etten Leur
In de tweede wedstrijd van de laatste speelronde nam Geel-Zwart het op tegen Etten-Leur. De vorige wedstrijd eindigde in een gelijkspel en daar was de ploeg uit Veghel zeker niet tevreden mee. Door doelpunten van Madelief de Beer, Sjoukje van den Brand, Lizanne van Marrewijk en Marloes van Roosmalen stelden de Veghelse dames orde op zaken. Uiteindelijk werd de eindstand bepaald op een knappe 8-3 in het voordeel van Geel-Zwart.

Zondag 11 maart start de buitencompetitie weer met voor de dames meteen met een spannende derby. Uden 1 komt dan op bezoek. De hockeysters uit Veghel gaan in de tweede competitiehelft vol voor promotie.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant