Afbeelding

Ontroering, humor, fantasie en spanning in Reuzenperzik

Kunst en cultuur 554 keer gelezen

VEGHEL | De Reuzenperzik, naar het beroemde boek van Roald Dahl, staat op zondag 28 januari in de nieuwe grote theaterzaal van Theater De Blauwe Kei op de CHV Noordkade. De voorstelling is onderdeel van het Nationaal Theaterweekend en begint om 14.30 uur.

De Reuzenperzik is een muzikale en avontuurlijke familievoorstelling, ontroerend en grappig, fantasierijk en spannend. Een ode aan de verbeelding voor jong en oud, want: alles wat je wil, dat kan je. Als je er maar in gelooft. De jonge en eenzame James groeit op bij zijn twee gemene tantes Spons en Spijker, nadat zijn ouders zijn verslonden door een ontsnapte neushoorn. Als hij van een vreemd oud mannetje een zakje magische groene krokodillentongen krijgt, verandert zijn leven radicaal. Hij komt terecht in een reuzenperzik en ontmoet daar allerlei levensgrote insecten. De Reuzenperzik is een verhaal over het overwinnen van je angst voor het onbekende en het kiezen voor jezelf. En hoe dat kan leiden tot vriendschappen voor het leven.

Kaarten voor De Reuzenperzik kosten 10 euro (inclusief drankje) en zijn te reserveren via www.blauwekei.nl, telefonisch via 0413-342555 of aan de theaterkassa op werkdagen tussen 13.00 uur en 17.00 uur.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant