Afbeelding

Talentvol opera duo in Sterrentheater Veghel

Kunst en cultuur 1.829 keer gelezen

VEGHEL | Jong talent een podium bieden in een bijzondere ambiance en in contact brengen met het publiek. Dat is waar Sterren Theater Concerten Veghel voorstaat. Op zondag 28 januari treedt het talentvolle opera duo Hoogstad & van Seumeren op.

Sopraan Josephina Hoogstad en mezzo-sopraan Simone van Seumeren studeerden samen af aan het conservatorium van Tilburg in juli vorig jaar. Sinds 2016 vormen zij een getalenteerd duo. Ook als solist hebben zij inmiddels hun muzikale sporen verdiend. Zo had Josephina in oktober 2016 haar eerste roldebuut als La Contessa in de opera Le Nozze di Figaro aan Teatro Alessandro Bonci, onder leiding van Maestro Claudio Desderi in Italië.
In het intieme Sterrentheater op de Zuidkade in Veghel zullen zij bekende werken als Barcarolle (Offenbach), Mira, O Norma (Bellini) en Habanera (Bizet) ten gehore brengen. Josephina en Simone worden aan de piano begeleid door Ben Martin Weijland.

Het optreden vindt plaats in het Sterrentheater aan de Zuidkade in Veghel. Aanvang is 15.00 uur. Kaarten kosten tien euro en zijn verkrijgbaar aan de kassa of online via: www.sterrentheaterconcerten.nl. Voor vragen en nadere informatie neem contact op met Wilma Bierens via: 06 20 44 67 85.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant