Afbeelding

Een nieuwe start met Isabelle Beernaert

Kunst en cultuur 417 keer gelezen

VEGHEL | In de nieuwe grote theaterzaal van theater De Blauwe Kei op de CHV Noordkade staat op woensdag 31 januari Isabelle Beernaert op de planken. Tabula Rasa, de nieuwe voorstelling van Isabelle, start om 20.15 uur.

In Tabula Rasa (Latijn voor schone lei) is het thema een nieuwe start. Wie wil er niet ooit helemaal opnieuw beginnen en alles achter zich laten? Onze geschiedenis, onze beslissingen en onze fouten. Alles in één beweging van tafel vegen en als een onbeschreven blad weer doorgaan. In de dansvoorstelling Tabula Rasa probeert choreograaf en theatermaker Isabelle Beernaert om schoon schip te maken, de vrijheid op te zoeken en te voorkomen dat we klein blijven. Het is een samenspel van verschillende muziekstijlen en pure dans zoals we dat van Beernaert gewend zijn. Met muziek van onder andere Muse, Armand Amar, Max Richter en Damien Rice.

Kaarten voor Tabula Rasa kosten 29.50 euro en zijn te reserveren via www.blauwekei.nl, telefonisch via 0413-342555 of aan de theaterkassa op werkdagen tussen 13.00 uur en 17.00 uur

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant