Driebandentoernooi voor alle inwoners Meierijstad

Sport 329 keer gelezen

ZIJTAART | Biljartvereniging Poedelpret uit Zijtaart organiseert vanaf dinsdag 27 februari tot en met woensdag 7 maart haar jaarlijkse driebandentoernooi. Deelname aan dit toernooi is voor alle inwoners van de gemeente Meierijstad vanaf 16 jaar.

De partijen beginnen dagelijks om 18.45 uur. In het weekend wordt vanaf 12.00 uur gespeeld.
Dit driebandentoernooi is niet alleen voor de hogere speler, maar ook voor de minder geoefende speler. Er wordt gespeeld in sets en per set moet men tussen de 5 en 18 caramboles maken. De partijen gaan over twee gewonnen sets. Verder wordt er gespeeld volgens het knock-out systeem. Uitzondering hierop is de eerste ronde; spelers die de eerste partij verliezen, kunnen via de verliezersronde nog naar de tweede ronde. Men mag dus minimaal twee partijen (en vier sets) spelen.
Het driebandentoernooi wordt in een kort tijdsbestek afgewerkt. De spelers die meedoen moeten er daarom rekening mee houden dat het moeilijk is om wedstrijden te verplaatsen. Het inschrijfgeld bedraagt 7 euro en moet bij inschrijving worden voldaan.

Wie mee wil doen kan zich tot en met 6 februari opgeven bij Café-Zaal Kleijngeld, Past. Clercxstraat 55 in Zijtaart, of bij Gerard Oppers, Past. Clercxstraat 79 in Zijtaart of via de mail (m.verbruggenzijtaart@ziggo.nl).

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant