Afbeelding

Musculus heeft plek voor sportieve en enthousiaste leden

Sport 1.374 keer gelezen

VEGHEL | Musculus is een naam met een knipoog. Deze groep kerels (allemaal 35+) sport elke maandagavond in Veghel. Het is een diverse en regionale groep. "'Onze leden komen uit de regio: van Veghel tot Volkel en van Zijtaart tot Loosbroek. Sommigen zijn al tientallen jaren lid, anderen pas kort. De groep bestaat al meer dan 30 jaar en drijft op drie principes. Eén: Samen sporten onder begeleiding van een gediplomeerd trainer. Twee: Variatie en elke week wat anders. Drie: Gezelligheid en sportiviteit", vertelt Theo Selten.

Ze sporten in de zalen van het Fioretti College in Veghel op maandag van 20.45 uur tot 21.45 uur. De formule is duidelijk: Goed warmlopen en wisselende oefeningen, waarbij alle spiergroepen aan de orde komen en daarna wordt de sportavond met een spel afgesloten. "Voetbal, basketbal, tjoekbal, de klimwand, volleybal of een circuittraining, ik probeer er elke week weer iets nieuws van te maken en iedereen zijn grenzen op te laten zoeken", legt trainer Jeroen de Visser uit. Vooral de variatie in het (samen) sporten maakt dat het heel divers en vernieuwend blijft, zonder aan apparaten te hoeven trekken. Verder houdt Musculus naast de sportavond nog een paar keer wat andere activiteiten, zo werd er op de ijsbaan gecurld, gaan ze een keer naar de sauna en sluiten ze het seizoen af op het terras.

Heb je belangstelling? Dan kun je zonder verplichtingen twee avonden meedraaien. Voor meer informatie bel naar Theo: 061001837 of Rob: 0612990381.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant