Korfrakkers verliest, maar blijft in top-4. Be Quick wint nipt en SCMH verliest.

Zepert voor Korfrakkers en SCMH, Be Quick wint wel

Sport 493 keer gelezen

In Reusel ging het Erpse Korfrakkers met 21-15 de ketel in. Tegenstander DDW was slimmer en toonde meer scherpte. Na een 12-9 ruststand denderde de formatie uit Hooge Mierde als een intercity over Korfrakkers. Uiteindelijk stokte de score bij een 21-15 eindstand. DDW is daardoor de nieuwe koploper en De Korfrakkers moet in de achtervolging vanaf plaats drie.

SCMH  - Vessem
Vandaag stond het belangrijke duel tegen koploper Vessem op het programma. Vessem stond vooraf vijf punten voor op SCMH. De twee teams gingen in de eerste helft gelijkmatig op. Na rust bleef het even gelijk tot 4-4, daarna liep Vessem weg. Een 6-9 voorsprong die tot aan het laatste fluitsignaal gehandhaafd werd. Door het verlies is het verschil met de koploper nog groter geworden.

Swift – Be Quick
De kans dat Be Quick in de top vier gaat eindigen wordt steeds groter. Zondag won Be Quick van de nummer vijf Swift uit Velden met 22-23. Hierdoor is het verschil tussen de nummer vier Be Quick en de nummer vijf Swift vijf punten met nog drie wedstrijden te spelen. Komende zondag speelt Be Quick thuis om 15.00 uur tegen DDW uit Hooge Mierde, alle supporters zijn van harte welkom!