Afbeelding

117 artiesten treden op tijdens Pierehappertjesfestijn

Carnaval 874 keer gelezen

VORSTENBOSCH | Onder toeziend oog van de Jeugdprins Toon, -prinses Sil, -adjudant Willem en Raad traden 117 artiesten (vanaf groep 3 tot 16 jaar) op tijdens het Pierehappertjesfestijn met dit jaar als thema Het Griezelbosch. De show werd dit jaar gepresenteerd door een akelig goed duo, Willem van Lankveld en Maud Timmermans die dit op een enthousiaste, gezellige en griezelige manier hebben gedaan.

Nadat onze huppelpierkes de show hadden geopend kreeg het publiek een gevarieerd programma met veel dans, muziek en een lach voorgeschoteld. Er waren the bucketbeats, D.V.Z.W. en Jouke with tape on her face met goede speciale effecten. Erna en Bertha en formule 1 geeft je vleugels lieten acteer en praatkunsten zien waarin gelachen werd om de humor die hun in het Griezelbosch naar voren brachten. Verschillende dansgroepen waaronder het feestteam, dwergen, vliegermeiden, V.E.L.T., stoere jongen, hippe meiden en the zombigirls stonden op het enge programma. Groep 7 gingen knallen met  hun carnavalsnummer van 2018.
Gedurende de hele show waren De Pierebloazers erbij voor de muzikale ondersteuning. Na (tweemaal) een ruim twee uur durende voorstelling zat het er weer op.  

Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant