Yvonne, Wilco, Ellen en Toon.
Yvonne, Wilco, Ellen en Toon.

Nog enkele kaarten voor Boerenbruiloft

Carnaval 1.016 keer gelezen

VEGHEL | De Boerenbruiloft in Kuussegat op carnavalsdinsdag is de laatste jaren druk bezocht. Wie nog kaarten wil kopen voor het officiële gedeelte en de bijbehorende maaltijd op 13 februari, moet er snel bij zijn. Bij het UITpunt in Veghel aan de Markt 1 zijn de laatste kaarten te koop.

Het aanstaande boerenbruidspaar Toon Vervoort en Ellen van Duijnhoven met hun getuigen Wilco en Yvonne van Beljouw kijken uit naar deze dag, net zoals het jeugdboerenbruidspaar Lotte van Grunsven en Niels van Heeswijk.

Om 09.45 uur gaat de dag van start: Toon, Ellen, Wilco, Yvonne, Niels en Lotte verwelkomen hun families en gasten dan in het Raadhuis aan de Markt. Onder het genot van de muziek van blaaskapel 't Kumt kan iedereen genieten van een kop koffie of thee én een borrel. Om 10.30 uur vertrekt de stoet naar de Noordkade. Daar begint om 11.15 uur het officiële gedeelte. De BABS (bijzonder ambtenaar van de burgerlijke stand) leidt de ceremonie van de 'onechtverbintenis' van het Boerenbruidspaar. De gasten genieten van de ludieke bezwaren en een heerlijke boerenmaaltijd. Tegelijk vieren de jeugdige gasten hun feestje dat het Jeugdboerenbruidspaar 'Vrienden voor het leven' wordt.

Entreekaarten voor volwassen kosten 12.50 euro, voor de jeugd 6.50 euro. De receptie op de Noordkade is vanaf 14.00 uur. Deze receptie is voor iedereen gratis toegankelijk.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant