Afbeelding

Vudel trapt traditiegetrouw het carnavalsseizoen af

Carnaval 1.329 keer gelezen

VEGHEL | Het aftellen is begonnen. Voor je het weet sta je met je feestneus in de polonaise. De organisatie achter Vudel is er klaar voor. De kaarten vliegen over de toonbank. Vudel trapt het carnavalsseizoen af op vrijdag 9 februari van 20.00 uur tot 03.00 uur.

Met Baby Blue als laatste headliner op het al overvolle affiche is Vudel klaar voor de strijd. Er zijn dit jaar weer verschillende area's.

Skoefels Café
De vorige jaren een groot succes. Het Skoefels Café is ook dit jaar weer aanwezig. De mannen en vrouwen die het café een warm hart toedragen, zorgen ieder jaar weer voor een sfeer om je vingers bij af te likken. Feest. En dan in kapitalen.
Nel's Schuurcafé debuteert dit jaar op de Vudel vrijdag. Hou je van schuren? Damp. Vurige blikken en knipogen. Dan is dit de place to be. Nel geeft er gas op en Nel heeft er zin in.

Vudelpark
Genoeg van al het schuren en is het hardere sloopwerk meer jouw ding dan kom je al snel uit in de Booster. Vorig jaar nog op de plek waar nu een theatertje gebouwd is, nu in de popzaal.
De mainstage. De holy grail. De plek waar carnaval minnend Nederland zich wil begeven op vrijdag 9 februari. Hier is het polonaise. Dansen tot je een ons weegt en springen alsof je leven ervan afhangt.

Er zijn nog kaarten te koop. Ga snel naar www.vudel.nl. Vudel Vrijdag begint om 20.00 uur en duurt tot 03.00 uur. Kom je voor 22.00 uur dan krijg je een gratis muntje. Toegang vanaf 18 jaar, legitimatie is verplicht.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant