Afbeelding

Magie en humor in de Blauwe Kei

Kunst en cultuur 395 keer gelezen

VEGHEL | Het theaterstuk Toms magische speelgoedwinkel staat op zondag 4 februari in de nieuwe grote Theaterzaal van Theater De Blauwe Kei op CHV Noordkade op het programma.

Het stuk is van de makers van de familiemusicals Arthur en de strijd om Camelot en Robin Hood en het verdwenen goud. De voorstelling start om 14.30 uur.

In een prachtige, kleurrijke speelgoedwinkel woont Tom. Elke avond als de lichten doven en de klok slaat komt Tom uit zijn schuilplaats en ziet hij de winkel tot leven komen. De populaire Hercules is zijn beste vriend en een echte superheld. In zijn fantasie beleven ze grandioze avonturen, totdat Hercules' jaloerse vijand Hades met kerst verschijnt. Hades heeft niets met al die vrolijkheid en wil het liefst de winkel en de rest van de wereld in duisternis hullen. Tom zal al zijn krachten moeten gebruiken om zijn thuis te redden en de wereld te laten zien dat hij een superheld is.

Kom verkleed naar de voorstelling, loop over de rode loper en maak kans op prijzen. Na de voorstelling is er een meet and greet en maakt een fotograaf een foto van de bezoekers met acteurs. Kaarten voor Toms magische speelgoedwinkel kosten 17,50 euro en zijn inclusief een drankje. Ze zijn te reserveren via www.blauwekei.nl, telefonisch via 0413-342555 of aan de theaterkassa op werkdagen tussen 13.00 en 17.00 uur.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws

Uit de krant