Exota on tour in Westendorf.
Exota on tour in Westendorf.

Exota samen met Bucket Boys op pad in Oostenrijk

Opmerkelijk 1.647 keer gelezen

VEGHEL | Het Veghelse frisdrankmerk Exota maakt deze week furore in Oostenrijk. De Veghelse ondernemers zijn samen met de Bucket Boys en de mannen achter het kledingmerk Cheaque momenteel in Westendorf.



De heenreis had enige vertraging. De mannen moesten drie kwartier wachten bij een politiecontrole.

De Brabantse bedrijven zijn in Oostenrijk druk bezig met het promoten van hun producten. Daarnaast werken ze nauw samen met de Karat Bar. In de Karat Bar in Westendorf verzamelen Nederlanders zich voor een typisch en oergezellig Hollands après-skifeest. Al jaren staat deze kleine Nederlandse kroeg bekend als een leuke plek voor jong en oud. "Samen met Sonnema Berenburg hebben we daar een feestje gegeven. Exota kan ook prima worden gebruikt in een mixdrankje. De Bucket Boys zijn mee om de boel te promoten", vertelt Bas Pepers van Exota.

De Bucket Boys, bestaande uit Thijs Meeuwsen uit Vught en Joep ten Hove uit Sint-Oedenrode, timmeren de laatste tijd flink aan de weg. Zo haalde ze onlangs het nieuws met hun nieuwe mannenzender SBS7. "De komende tijd komen er ook filmpjes uit van ons in samenwerking met de Bucket Boys. Joep heeft, net als ik, nog op het Zwijsen College gezeten. Leuk om nu zo met hem samen te werken", vertelt Bas.

Après-skiën
Wie denkt dat de mannen van Exota alleen naar Oostenrijk zijn afgereisd voor zaken, hebben het mis. Bas begint te lachen: "Er wordt natuurlijk ook geskied en verder hebben we een roadtrip gedaan, zijn we wezen paragliden en gaan we nog nacht rodelen." En het après-skiën? "Dat gaat ook prima", laat Bas vanuit Oostenrijk weten.

Het eerste filmpje verschijnt op maandag 12 februari om 17.00 uur op het YouTube-kanaal van de Bucket Boys. Daarna volgen er nog meerdere filmpjes.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant