Henry van Wanrooy succes trainer bij Avanti'31
Henry van Wanrooy succes trainer bij Avanti'31 Foto Peter Kuijpers

Avant'31 wint en blijft Real Lunet volgen, Schijndel opnieuw met lege handen

Voetbal 1.489 keer gelezen

Avanti'31 won in Boxtel het pittige uitduel met ODC. Het blijft zo in de slipstream van koploper Real Lunet dat ook maar geen krimp wil geven. Schijndel ging met het kleinst mogelijke verschil van 0-1 tegen het bezoekende Sint Michielsgestel de bietenbrug op.

Avanti'31 kwam niet sterk uit de startblokken op Sportpark Molenwijk in Boxtel. Dat duurde maar tien minuten en speelde Avanti'31 de beste 35 minuten van het seizoen volgens trainer Henry van Wanrooy. Een paar minuten voor stuurde Teun van Doornik Said richting de Boxtelse doelman. De snelle aanvaller van Avanti'31 schoof de bal onder de keeper door in het doel: 0-1 Na rust kwam ODC na een kwartier op 1-1 met fraai doelpunt van grote afstand. De twee teams roken beiden de winst, maar het was Avanti'31 dat dat aan het langste eindje trok. In de 90e minuut kopte Stef Smits uit een hoekschop van Geert van Heeswijk raak: 1-2. Dolle vreugde op Molenwijk een schlemielig ODC achter zich latend.

Schijndel – Sint Michielsgestel 0-1
Henry van Alebeek sprak van een echte 0-0 wedstrijd die toch nog in het voordeel van de bezoekers werd beslecht. Jeffrey Sterks was een kwartier voor tijd de maker voor de aanstaande fusieclub. Weer verloor Schijndel me slechts een goal verschil. Net als vorige week was het  krachtsverschil