WHV verloor van De Willy's.

5G: Eerste puntenverlies Estria, De Willy's wint opnieuw, winst Ruwaard blijkt geen winst

Voetbal 356 keer gelezen

Estria won de eerste negen wedstrijden in de vijfde klasse G, maar speelde vandaag voor het eerst gelijk. Astrantia hield de koploper op 0-0.

Estria-trainer Ivo Rossen baalde ervan dat er gevoetbald werd. "Het veld was erbarmelijk. Kansen kregen we wel, maar we hebben ze niet benut. Het kan gebeuren, we hebben wel de hele wedstrijd geconcentreerd verdedigd en bijna niks weggegeven."

WHV - De Willy's 2-3
De Willy's won voor de derde keer op rij, dit keer van WHV met 2-3. De gasten uit Wilbertoord kwamen dankzij drie goals van Stein Jacops op een 0-3 voorsprong. Teun van Mill zorgde op aangeven van Thijs Lunenburg voor de 1-3 ruststand. De Willy's-trainer Jeroen Denissen: "We hebben in de eerste helft de basis gelegd voor de overwinning, maar wat hebben we weer een kansen onbenut gelaten de eerste helft." WHV kreeg weer hoop toen Niels van der Wielen in de 69ste minuut een voorzet van Thijs Lunenburg binnenkopte: 2-3. De thuisploeg drong aan en was meerdere malen dichtbij de gelijkmaker. Thijs Lunenburg raakte de kruising en Roel Lunenburg de paal. "Op karakter hebben we de wedstrijd en we hebben hachelijke momenten overleefd."

Ruwaard - VIOS'38 0-3
Ruwaard won voor het eerst sinds ruim twee seizoenen een wedstrijd. Althans, zo schreef de KNVB op haar eigen website. Navraag leert echter dat de scheidsrechter in plaats van 0-3 voor VIOS'38 3-0 voor Ruwaard had opgeschreven. De Ossenaren moeten daardoor nog wachten op de eerste winst sinds hele lange tijd.

Odiliapeel - SC St. Hubert 5-2
Odiliapeel was vandaag trefzeker tegen SC St. Hubert. Hans Adam en Sjoerd van de Laar maakten er twee, Luuk van der Pol eentje. Bij de gasten kwamen Tom Verheijen en Frank Thelosen tot scoren: 5-2.