Stemming Maskeractie geopend

Carnaval 387 keer gelezen

VEGHEL | De Maskeractie / Etalagewedstrijd in Veghel van dit jaar nadert zijn ontknoping. De nominaties voor de mooiste etalages én de mooiste maskers en creatieve creaties van de klassen van de Veghelse basisscholen zijn bekend. Nu kan iedereen stemmen tot donderdag 8 februari om 12.00 uur via www.kuussegatters.nl/maskerpoll/. De prijsuitreiking is op carnavalszaterdag 10 februari na de Jeugdoptocht in Keizersdrôme.

Voor de mooiste etalage zijn genomineerd: Fietsenstalling & werkplaats D'n Doortrapper (Bolkenplein), Van Aalst Electronica (Wiekslag) en Rijkers Naaimachines (Molenstraat).

Maskers
Voor de mooiste maskers zijn genomineerd: Bernadette groep 1a (te zien bij Van de Valk Optiek, Molenwieken), De Bunders groep 1-2 (te zien bij Nelson Schoenen, Wiekslag en 't Heibosch groep 8 (te zien bij Labels2will en Labels4men, Wiekslag).

Creaties
Met dank aan alle kinderen, die deze prachtige creaties hebben gemaakt, én de winkeliers, die hun etalages daarmee hebben versierd. Kuussegat komt helemaal in de stemming van Carnaval 2018.
De Maskeractie / Etalagewedstrijd in Veghel wordt georganiseerd door c.v. de Kuussegatters.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws

Uit de krant