Afbeelding

Feesten bij MegaKuussebal en KinderMatinée

Carnaval 930 keer gelezen

VEGHEL | Ook dit carnavalsseizoen kan de jeugd in Kuussegat weer los gaan op de nieuwste carnavalshits met hun vrienden en vriendinnen op het MegaKuussebal. En voor de 'jongste jeugd' is er het KinderMatinée om spellen te spelen, je te laten schminken en echte glittertattoos te laten zetten. Beide evenementen worden georganiseerd door de Jeugdcommissie van C.V. de Kuussegatters.

Dit jaar vindt het MegaKuussebal plaats op zaterdag 10 februari, maandag 12 februari en dinsdag 13 februari. Voor de jeugd van groep 7 tot en met 15 jaar wordt sporthal de Bunders omgetoverd tot een echt feestpaleis. Dit paleis opent zijn deuren om 19.00 uur en het feest eindigt om 22.30 uur.
Iedere avond draait een dj de leukste carnavalshits en kan de jeugd samen een groot feest bouwen.
Binnen is binnen. Je mag alleen eerder weg als je opgehaald wordt door je ouders.
In de voorverkoop zijn drie dagen kaarten verkrijgbaar. De kaarten kosten tien euro per stuk en worden verkocht bij: de Intertoys (Molenwieken 23; graag contant betalen), Knuvers (De Bunders 148) en UITpunt (Markt 1).
Aan de deur kost een dagkaart vier euro. Alle entreeprijzen zijn inclusief garderobe.

KinderMatinée
Dinsdag 13 februari vindt het Kindermatinée plaats: een echt 'spellenfestijn' voor kinderen vanaf twee tot en met tien jaar. Deze middag vindt plaats in sporthal De Bunders. De deuren openen om 13.30 uur en het feestje duurt tot 17.00 uur.
De entree is drie euro en dan kun je de hele middag spellen spelen, je laten schminken of je mooi laten maken met een echte glittertattoo.
Met een volle spelletjeskaart verdien je een lampion, die je dinsdagavond kunt gebruiken tijdens de lampionnenoptocht voorafgaand aan de Kuusverbranding.

Jeugdcommissie
De Jeugdcommissie van c.v. de Kuussegatters kijkt ernaar uit en doet er alles aan om de organisatie 'tip-top' voor elkaar te hebben: "We hopen dat we met heel veel jeugd een hossend en swingende carnaval gaan beleven op het MegaKuussebal en KinderMatinée. En aan alle ouders willen we graag kwijt: aarzel niet en laat je kinderen lekker bij ons komen feesten. We hebben er heel veel zin", zo laat de Jeugdcommissie van de Veghelse carnavalsvereniging enthousiast weten.

Complete programma
Meer informatie en het complete programma van c.v. de Kuussgatters is terug te vinden op: www.kuussegatters.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant