Boerenbruidspaar Ton Kanters en Yvette Slijpen.
Boerenbruidspaar Ton Kanters en Yvette Slijpen.

Boerenbruiloft Boerdonk wordt groot feest

Carnaval 1.185 keer gelezen

BOERDONK | De Boerenbruiloft in Boerdonk vindt plaats op carnavalsdinsdag 13 februari en belooft een mooi feest te worden.

De twee gelukkigen zijn Ton en Yvette. Rondom en in aanloop van hun Boerenbruiloft zijn er tal van activiteiten georganiseerd.

Schoolcarnaval
Op donderdagavond 8 februari wonen ze de carnavalsavond bij in Zorgcentrum Simeonshof. Op vrijdag 9 februari is het stel aanwezig bij het schoolcarnaval om 9.30 uur en de seniorenzitting in Den Hazenpot om 13.00 uur.

Optocht Boerdonk
Zaterdag 10 februari wordt een drukke dag voor het koppel. Ze geven dan acte de présence bij de sleuteloverdracht in Veghel, de carnavalsmis en optocht in Boerdonk.

Origineel vervoersmiddel
De dag voor ze in de onecht worden verbonden verschijnen Ton en Yvette aan de start van de optocht in Erp. Ze zullen daar in een origineel vervoersmiddel aan de optocht meedoen. Iedereen die wil kan bij de groep Boerenbruiloft aansluiten. Om 12.00 uur wordt verzameld bij de parkeerplaats van Fransen Gerrits mengvoeders waarna om 13.00 uur bij de stoet wordt aangesloten.

Boerenbruiloft
Carnavalsdinsdag is het zover: dan staat de Boerenbruiloft op de agenda. Om 11.00 wordt bruid Yvette aangehaald vanaf Den Hazenpot en om 12.00 uur is er een Brabantse koffietafel in Den Hazenpot.
De bezwarenprocedure begint om 13.00 uur en om 14.00 stapt het koppel in het huwelijksbootje waarna om 14.30 uur de receptie start. Tot slot staat er om 16.00 een feest op het programma.

Kaartjes
Enkel voor de koffietafel is een kaartje kopen nodig. Deze kan op de kop worden getikt in gemeenschapshuis Den Hazenpot in Boerdonk. Volwassenen betalen tien euro en kinderen tot groep acht vier euro.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant