Jaap van Herwaarden zit aan de bar van zijn Fellows & Friends.
Jaap van Herwaarden zit aan de bar van zijn Fellows & Friends.

Fellows & Friends klaar voor 'mooiste feestje van het jaar'

Carnaval 2.488 keer gelezen

VEGHEL | Jaap van Herwaarden is geboren voor Carnaval.  De eigenaar van Fellows & Friends op de Markt kijkt het hele jaar uit naar de komende dagen. Het mag dan ook geen verrassing zijn dat hij een mooi programma heeft samengesteld dat begint op vrijdag en eindigt dinsdagavond laat.

"Carnaval is voor mij het mooiste feestje wat er is", laat Jaap weten. Het feest begint vrijdag met een verrassingsoptreden van een vieze ouwe bekende. "Onze vaste gasten weten wel over wie het gaat. Voor de echte fans is er een meet & greet", zegt Jaap. Hij sluit zelf de vrijdagavond af als dj met een paar lekkere plaatjes.Zaterdag overdag staat de kroeg in het teken van de Jeugdoptocht en de prijsuitreiking die daarbij hoort. 's Avonds komt dj Jurgensen draaien. "Net als zondag- en maandagavond. Hij voelt het publiek perfect aan en zorgt voor goede mix van hitjes, oldies en natuurlijk carnavalskrakers", laat Jaap weten. Op zondag is er 's middags ruimschoots aandacht voor de Grote Optocht en de prijsuitreiking.

'Garantie voor feest'
Op maandag heeft Jaap een van de bekendste feestacts van dit moment geboekt: Snollebollekes. Het trio, bestaande uit cabaretier Rob Kemps en dj's Jurjen Gofers en Maurice Huismans, heeft zich toegespitst op het genre après-ski- en carnavalsmuziek. Kemps beschrijft de muziek als 'een combinatie van moderne sound met hoempapa'. Jaap: "Het sluit goed aan op Kuussemontag in Keizersdrôme. Snollebollekes is een garantie voor feest."
Carnaval wordt dinsdag in stijl afgesloten met een Hollandse middag in de grote tent op de Markt. Jaap speelt daar slim op in met een sing-a-long met Say Keys. "Dat wordt het grauwste (vals)meezingfeest van Kuussegat en omstreken", belooft de eigenaar van Fellows & Friends.

Hamburger
De entree is op alle dagen gratis. De buren van TwentyNine voorzien hongerige feestvierders graag van heerlijke hamburgers. "En as ge nie van burgers houdt, kende doar overigens ook goed terecht vur bijvoorbeeld een ander goei stukske vlis of een viske", besluit Jaap.

Jaap van Herwaarden zit aan de bar van zijn Fellows & Friends.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant