Annemarie van den Tillaar ontvangt de onderscheiding voor haar inzet voor de Boerdonkse gemeenschap.
Annemarie van den Tillaar ontvangt de onderscheiding voor haar inzet voor de Boerdonkse gemeenschap.

Annemarie van den Tillaar in het zonnetje gezet met onderscheiding Boerdonkenaardje

Algemeen 1.345 keer gelezen

BOERDONK | Uit handen van CV de Zandhazen en Stichting Algemeen Boerdonks Belang mocht Annemarie van den Tillaar het Boerdonkenaardje ontvangen. Deze onderscheiding wordt elk jaar op zaterdag tijdens de start van carnaval uitgereikt aan een inwoner uit Boerdonk voor zijn of haar vrijwillige inzet voor de Boerdonkse gemeenschap. 

Tot haar eigen grote verrassing werd Annemarie van den Tillaar in het zonnetje gezet. Al meer dan 25 jaar heeft ze onafgebroken deel uitgemaakt van een of meerdere besturen of werkgroepen en ook nu is ze nog volop actief op vele fronten. Ze volgde haar kinderen in hun schooltijd want ze was gedurende die periode lid van de doopwerkgroep en communiewerkgroep en bestuurslid van de ouderraad basisschool en peuterspeelzaal. Hierna werd ze bestuurslid bij KVO, momenteel Vrouwen van Nu, en bestuurslid dorpsfeest en Zorg om het dorp. Daarnaast regelt ze samen met haar man de horeca-activiteiten tijdens het dorpsfeestweekend en zet ze zich op talloze Boerdonkse evenementen in met hand- en spandiensten.

Inspirerend 
Annemarie ontving de onderscheiding namens CV de Zandhazen en Stichting Algemeen Boerdonks Belang. John Biemans sprak in zijn speech lovende woorden over de inspirerende wijze waarop Annemarie haar vrijwilligerstaken uitvoerde en uitvoert waarna Prins Roy d'n Urste de onderscheiding mocht opspelden.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant