Toon Vissers mocht de Verdienstelijke Paplippel in ontvangst nemen voor zijn inzet voor de Keldonkse gemeenschap.
Toon Vissers mocht de Verdienstelijke Paplippel in ontvangst nemen voor zijn inzet voor de Keldonkse gemeenschap. Foto: Jan van de Vossenberg

Toon Vissers verdienstelijk Keldonkenaar

Algemeen 1.032 keer gelezen

KELDONK | Keldonkenaar Toon Vissers werd afgelopen zondag onderscheiden met de Verdienstelijke Paplippel. Tijdens de gezellige Babbelmèrge mochten hij en zijn vrouw Nelleke veel felicitaties in ontvangst nemen.

Toon Vissers legde ontelbare keren in de afgelopen decennia Keldonkse activiteiten vast op de gevoelige plaat. Het is een ruwe schatting maar het aantal foto's dat Toon heeft gemaakt van Keldonkse evenementen en gebeurtenissen ligt zeker boven de 25.000. Zijn foto's vormen een mooi beeldverslag van Keldonks geschiedenis. Naast zijn liefde voor de fotografie was Toon in eerdere jaren ook actief als voorzitter van gitaarclub 'The New Freedom Singers' uit Keldonk en vrijwilliger bij de Bosbeertjes uit Erp. Op dit moment is hij onder andere de huisfotograaf van Stichting korenmolen De Hoop in Keldonk. Bij dit onlangs afgeronde herbouw- en restauratieproject liet hij zien niet alleen voor 'het mooie plaatje' te gaan maar ook te beschikken over bouwkundig en technisch inzicht. 

Onmisbaar 
"Toon is een onmisbare vrijwilliger die zijn werk liever achter de schermen verricht maar daarbij vaak ongezien wel een zeer waardevolle bijdrage levert aan de gemeenschap. Kortom; een zeer verdiende onderscheiding voor een man die liever anderen in het zonnetje zet", laat Stichting korenmolen De Hoop Keldonk weten. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant