De korte cursussen en workshops worden verzorgd in Veghel, Schijndel en Sint-Oedenrode (Foto: Karin Jonkers).
De korte cursussen en workshops worden verzorgd in Veghel, Schijndel en Sint-Oedenrode (Foto: Karin Jonkers).

Nieuw aanbod korte cursussen en workshops bij Phoenix Cultuur

Kunst en cultuur 1.554 keer gelezen

REGIO | Phoenix Cultuur biedt van februari tot april nieuwe korte cursussen en workshops aan voor de disciplines beeldend, muziek, dans en theater. Kinderen, jongeren en volwassenen uit heel Meierijstad kunnen kennismaken met het veelzijdige cursusaanbod en ontdekken waar hun creatieve interesses en talenten liggen.

De korte cursussen en workshops worden verzorgd in Veghel, Schijndel en Sint-Oedenrode en bestaan uit maximaal veertien lessen. Hierdoor zijn ze toegankelijk zijn voor elke (aankomend) cursist en een welkome aanvulling op de jaarcursussen.
Ook dit kwartaal is het aanbod weer veelzijdig: van portretschilderen met olieverf, portret boetseren, tassen maken van klei en vilttechniek tot fotografie en een eigen film maken. Nieuw dit kwartaal is de Makerswerkplaats powered bij Kreatech, waar kinderen van acht tot twaalf jaar hun ideeën kunnen uitdenken, ontwerpen en experimenteren met diverse materialen.

Kinderen
Voor de allerkleinsten en hun ouder, opa of oma, zijn er weer lessen kind, ouder en muziek, waar spelenderwijs muziek gemaakt wordt. De dansafdeling biedt weer nieuwe lessen djembé en beweging aan en een proeverij moderne dans 10-plus. Instromen bij babyballet en modern jazz kan ook nog steeds op elk moment. De theaterafdeling biedt de nieuwe cursus theater voor kleuters aan, voor de wat oudere kinderen zijn er weer nieuwe theaterlessen en ook het circustheater 7-plus start een nieuwe cursus op.

Kijk voor meer informatie of online aanmelden op: www.phoenixcultuur.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant