Afbeelding

Familiedrama in filmhuis De Blauwe Kei

Kunst en cultuur 1.125 keer gelezen

VEGHEL | De film Manchester by the sea, met Oscarwinnaar Casey Affleck, is op maandag 19 februari te zien in het filmhuis van De Blauwe Kei in Veghel. Dit ijzersterke familiedrama vertelt het verhaal van een arbeidersgezin uit Massachusetts en gaat over schuld, boete en verlossing. De film begint om 20.15 uur in de grote Theaterzaal van Theater De Blauwe Kei op CHV Noordkade.

Manchester by the Sea vertelt het verhaal van de familie Chandler, een arbeidersgezin uit Massachusetts. Nadat zijn oudere broer Joe plotseling komt te overlijden, krijgt Lee, gespeeld door Casey Affleck, de voogdij over zijn zestienjarige neef. Terug in de omgeving waarin hij is opgegroeid wordt Lee herinnerd aan een tragisch verleden met zijn vrouw Randi.
De hoofdrolspeler Casey Affleck won een Golden Globe en een Oscar in de categorie Beste Acteur voor zijn rol van Lee Chandler in deze film.

Kaarten voor de film Manchester by the sea zijn 8 euro (inclusief drankje) en zijn te reserveren via www.blauwekei.nl, telefonisch via 0413-342555 of aan de theaterkassa op werkdagen tussen 13.00 uur en 17.00 uur.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant