Korfrakkers wint bij Be Quick. SCMH walst over NECA

Korfrakkers maakt zich op voor halve finales, SCMH verpulvert NECA

Sport 366 keer gelezen

In De Geer in Geffen speelde Korfrakkers de voorlaatste wedstrijd. Tegenstander was Be Quick waar met een score van 8-10 de winst mee naar Erp ging. SCMH won met de 20-4 van NECA. De desillusie bij de vrouwen uit Netersel-Casteren moet groot geweest zijn na zulk een afstraffing. De ruststand was al 16-2 voor SCMH.

Beide teams kwamen qua scoren langzaam op gang. Het eerste doelpunt viel vanuit een strafworp voor Be Quick. De aanvallen liepen niet vlot en het werd lastig om te scoren. De gelijkmaker kwam ook na het scoren van een strafworp. De stand bleef gelijk op gaan, het scoren ging aan beide kanten lastig. Uiteindelijk werd er na 19 minuten een klein gaatje geslagen door De Korfrakkers en de Erpsen liepen uit naar een voorsprong van 2-5. De rust werd ingegaan met een voorsprong voor De Korfrakkers: 4-7.

Ter Aa
Na de rust werd er scherp gestart. Er werden mooie kansen gecreëerd maar helaas vielen er geen doelpunten. De Korfrakkers stond verdedigend strak, waardoor er tijd was om aan te vallen. De Korfrakkers kwam tot een 6-10 voorsprong. Vele aanvallen werden niet beloond en uiteindelijk werd er toch gewonnen met 8-10. Volgende week is de laatste competitiewedstrijd van De Korfrakkers tegen Spes uit Milsbeek. Deze wedstrijd wordt om 15.00 uur gespeeld in Zaal Ter Aa in Erp. Een halve finaleplaats is niet meer in het geding maar tegen welke tegenstander moet nog duidelijk worden in de laatste speelronde.