Lucas Hamming is bekend van 'De Beste Singer-Songwriter van Nederland' (Foto: Hans-Peter van Velthoven).
Lucas Hamming is bekend van 'De Beste Singer-Songwriter van Nederland' (Foto: Hans-Peter van Velthoven).

Hamming geeft Masterclass aan muziektalenten

Algemeen 419 keer gelezen

MARIAHEIDE | Singer-songwriter Lucas Hamming geeft op dinsdagavond 27 februari een masterclass in Café D'n Brouwer in Mariaheide. De masterclass, georganiseerd door Pop & Co Bandcoaching van Phoenix Cultuur, is een jaarlijks onderdeel van het talentontwikkelingsprogramma voor jonge bands.

Met de jaarlijkse masterclass biedt Pop & Co Bandcoaching, als onderdeel van Phoenix Cultuur, jonge bands de kans om te leren van bekende en succesvolle muzikanten. Lucas Hamming is bekend van 'De Beste Singer-Songwriter van Nederland', waar hij in de tweede editie in de finale stond. Zijn nummers 'Mojo Mischief' en 'Never let you down' werden beiden uitgeroepen tot 3FM megahit en in 2014 werd hij door 3FM uitgeroepen tot 3FM Serious Talent. Zijn tweede en laatste album 'Luck is for Suckers' verscheen op 17 maart vorig jaar.

Ervaringen
Tijdens de masterclass op 27 februari speelt Lucas Hamming eigen werk en vertelt over zijn ervaringen in de muziekbusiness. De cursisten van Pop & Co laten uiteraard ook horen wat ze in huis hebben en krijgen persoonlijke feedback van Lucas. Een leerzame en boeiende avond voor cursisten, maar ook zeker voor alle fans en liefhebbers van Lucas Hamming.

Kaartverkoop
De masterclass is een initiatief van Pop & Co Bandcoaching en wordt mede mogelijk gemaakt door Cafe D'n Brouwer in Mariaheide. Geïnteresseerden zijn van harte welkom om 20.00 uur en kunnen vooraf een kaartje reserveren via popenco@phoenixcultuur.nl. Let wel: er is geen kaartverkoop aan de deur.
Ga voor meer info over Pop & Co Bandcoaching naar www.popencobandcoaching.nl of www.phoenixcultuur.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant