Erna, Rob, Nicole en Corry actief tijdens een picknick voor leden van de Zonnebloem Veghel, Mariaheide, Zijtaart en Eerde. (Foto: Jan van Houtum).
Erna, Rob, Nicole en Corry actief tijdens een picknick voor leden van de Zonnebloem Veghel, Mariaheide, Zijtaart en Eerde. (Foto: Jan van Houtum).

De gemeente Meierijstad dankt haar vrijwilligers

Algemeen 2.348 keer gelezen

VEGHEL | Meierijstad is een gemeente met honderden verenigingen, clubs en organisaties die floreren dankzij de inzet van ontelbare, betrokken vrijwilligers. Zij zijn onmisbaar voor de samenleving. Zonder hun inzet zou er veel minder tot stand komen. Net als in de afgelopen jaren dankt de gemeente Meierijstad dit jaar weer haar vrijwilligers. Dankzij hun inzet worden er immers vele mooie dingen gerealiseerd. "Op 4 maart willen wij graag de vrijwilligers uit Veghel, Boerdonk, Erp, Mariaheide, Zijtaart en Eerde bedanken", aldus de gemeente Meierijstad.

Gezien het succes van de afgelopen jaren biedt de gemeente de vrijwilligers van Veghel dit jaar voor het derde jaar op een rij een gratis bioscoopbezoek aan tijdens het Filmfestival voor vrijwilligers. "Door het gevarieerde programma hopen we veel mensen een plezier te kunnen doen. Vrijwilligers kunnen zich gratis voor een film aanmelden", laat de gemeente weten.

Gratis
Vrijwilligers uit Veghel die zich inzetten op wat voor manier dan ook binnen de gemeente Meierijstad (bijvoorbeeld bij een sportvereniging, in de zorg, bij evenementen) zijn van harte welkom. De gratis films zijn te bezoeken op zondag 4 maart in de Blauwe Kei op de Noordkade in Veghel.
Voor Schijndel en Sint-Oedenrode hebben deze vrijwilligers bedankdagen in december 2017 plaatsgevonden.

Welke films?
Om 11.00 uur wordt Earth: Een Onvergetelijke Dag vertoond. Om 15.00 uur: Het Leven is Vurrukkulluk en om 19.30 uur: The Greatest Showman.

Aanmelden
Vrijwilligers kunnen zich (per persoon) vóór zondag 25 februari aanmelden via het aanmeldformulier op www.meierijstad.nl/vrijwilligersdag. Er zijn per film maximaal 650 kaarten beschikbaar (aanmelding geschiedt op volgorde van binnenkomst). Vragen over de vrijwilligersdag. Neem dan contact op met Angel Mendeszoon via telefoonnummer 14 0413 of via mail: amendeszoon@meierijstad.nl.
Meer informatie staat op: www.meierijstad.nl/vrijwilligersdag.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant