Afbeelding

Midlifecrisis en andere Non-sens

Algemeen 841 keer gelezen

ERP | De Erpse Toneelvereniging 'Iets Anders' brengt begin maart een luchtige komedie van Jos Schepers op de planken. De kaartverkoop is inmiddels gestart.

Sjors is een zakenman en wil op zijn lauweren gaan rusten. Daarmee bedenkt hij allerlei hobby's die hem toch bezig kunnen houden. Hij heeft al van alles, maar nu is zijn oog gevallen op een biljart. Om dat te kunnen plaatsen moet er plek vrij gemaakt worden in huis. Met zijn vriend Simon gaat hij de zolder op de garage leeg maken. Daar staan de oude kinderspullen van hun twee dochters die niet meer thuis wonen. Maar zijn vrouw Els weet nog van niks. Hij moet een goed tijdstip bedenken om haar dat te vertellen, maar of dat komt? Dan beginnen er spullen te verdwijnen uit huis en arriveren twee nonnen. Als de psychiater van zijn tijdelijk inwonende, licht overspannen schoonzus zich ook nog met dingen gaat bemoeien, wordt het er allemaal niet beter op.
De voorstellingen vinden plaats op zaterdag 3, zondag 4, vrijdag 9 en zaterdag 10 maart in Partycentrum van Haandel in Erp. Op 4 maart begint de voorstelling om 15.00, de andere dagen om 20.00 uur. Kaarten zijn in de voorverkoop zes euro of telefonisch te reserveren bij Jo Leppers via 0413-211787 en 06-13704238 of via de mail: joleppers@ziggo.nl Kaarten zijn ook aan de infobalie te koop bij Albert Heijn Kanters in Erp. Op de avond van de voorstelling zijn de 7,50 euro aan de kassa.

Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant