Astrid Rijkers in haar praktijkruimte.
Astrid Rijkers in haar praktijkruimte. Foto: Manon Bimbergen

Massagepraktijk De Bolst viert vijfjarig jubileum met actie

Algemeen 2.787 keer gelezen

MARIAHEIDE | Astrid Rijkers staat met haar Massagepraktijk De Bolst voor een mooie mijlpaal; in maart viert ze het vijfjarig bestaan van haar zaak. Een die ze niet voorbij laat gaan, maar viert met een fraaie jubileumactie.

Het doel van Massagepraktijk De Bolst is om de bewegingsvrijheid bij mensen te stimuleren en kwetsuren te verminderen of weg te nemen. Hiervoor haalde Astrid door de jaren heen de benodigde diploma's naast haar baan in de zorg. Vijf jaar geleden besloot ze zich volledig te focussen op haar massagepraktijk, die zich aan Bolstweg 13 in Mariaheide bevindt. Met succes. Intussen heeft ze een vaste klantenkring en naamsbekendheid opgebouwd.

Herstelproces
Bij Astrid kun je terecht voor sportmassage, triggerpointmassage en kinesiotaping. "Bij sportmassage masseer ik de gehele spier stevig voor een snelle spierontspanning, terwijl ik bij triggerpointmassage enkel de pijnlijke speldenknopjes in spieren, die de pijn veroorzaken en uitstralen naar de rest van de spier, aanpak. Kinesiotaping ondersteunt het lichaamseigen herstelproces door de elastische tape die op de huid wordt aangebracht", vertelt Astrid. Na een intakegesprek en functieonderzoek wordt een behandeling op maat samengesteld. Dit kan een combinatie van disciplines zijn waar Astrid in gespecialiseerd is.

Voordeelkaart
In maart viert Astrid het vijfjarig bestaan van haar praktijk. Ze heeft een speciale jubileumaanbieding in petto. "Vaste en nieuwe klanten kunnen in de maand maart een voordeelkaart kopen voor vijf behandelingen. Deze kost nu geen 100 maar 50 euro. De kaart is te gebruiken tot 31 december van dit jaar. Per persoon kan een kaart worden aangeschaft."
Meer info op: www.massagepraktijk-debolst.nl. Telefoon: 06 51959084.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant