Afbeelding

Concerten aangeboden door Die Drei Dörfer Musikanten

Algemeen 684 keer gelezen

REGIO | Zoals reeds aangegeven op het Nieuwjaarsconcert vieren Die Drei Dörfer Musikanten dit jaar hun 40-jarig bestaan. Een van de vele activiteiten is het aanbieden van een gratis concert aan alle verzorgingstehuizen in de Meijerijstad. Het eerste concert staat gepland op woensdag 21 februari en wel voor de bewoners van het woonzorgpark Simeonshof in Erp.

Het is een besloten concert en dus niet toegankelijk voor het publiek, maar alleen voor de bewoners en eventuele genodigden. De vervolgconcerten staan ook al deels gepland.

Zo spelen Die Drei Dörfer Musikanten op woensdag 2 mei in Odendael in Sint-Oedenrode en op vrijdag 18 mei in Sint Joachim & Anna in Veghel. Met de overige verzorgingshuizen wordt overleg gevoerd over een geschikte datum. Dit zijn ook besloten optredens.

Verder geeft de Kapel openbare en dus voor alle liefhebbers van deze muziek toegankelijke concerten op de volgende datums en plaatsen.

Op vrijdag 2 maart spelen ze na afloop van de Jaarvergadering van de Vriendenclub in 't Zuid op Plein 1944 in Schijndel.

Het jubileumconcert is op 29 september in De Vink in Schijndel. Zie voor verdere concerten de Kapelagenda op de website: http://diedreidorfermusikanten.nl/agenda.html

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant